DİYARBAKIR / HANİ - Şehit Nazım Tuncer İlkokulu

Şbt

Ülkemizin bir gerçeği olan deprem hakkında çocuklarımızda farkındalık oluşturmak için okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat KÜÇÜKALİ okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle bir araya geldi. Teşriflerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Kas

Okulumuzdaki Kızılay Haftası Etkinliklerine Türk Kızılayı Hani Temsilciliği de katıldı. Sayın Derviş YAŞAR ve Ekibi Okulumuzda Çeşitli Faaliyetlerde Bulundu. Kendilerine Nazik Katılımlarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Ekm

Tarih Yazan Çocuklar projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarihimize katkı sağlamış pek çok kahramanımızı canlandırdı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Haz

Okulumuzda düzenlenen mendil kapmaca yarışmasını 4-B sınıfı kazandı. Kupayı kazanan öğrencilerimiz oldukça sevinçliydi.

May

Kardeş okulumuz olan Bitlis Hizan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun deprem nedeniyle okulumuza gönderdiği kırtasiye malzemelerini ve kitaplarını öğrencilerimiz sevinçle karşıladı.

May

OKULUN TARİHÇESİ

Okulumuz ilk olarak 1967-1968 yılında açılmış olup halen Eğitim Öğretime devam etmektedir. Okulumuz A ve B blok olmak üzere iki binadan oluşmaktadır. Okulumuz bünyesinde 16 derslik, 17 şube  1 Müdür odası, 2 Müdür yardımcısı odası ve 2 Öğretmenler odasından oluşmaktadır.